PVC visgraat voor ieder interieur

Toe aan een nieuwe vloer die helemaal past binnen de huidige interieur trends? Kies dan voor een PVC visgraat vloer. Een type vloer die een ware comeback heeft gemaakt. Want vroeger was de klassieke visgraat vloer al een manier van leggen bij kostbare houten vloeren.

Voordelen van een PVC visgraat vloer

Een PVC vloer is onderhoudsvriendelijk, duurzaam en geluiddempend. Daarbij is het volgende voordeel ook dat dit type vloer geschikt is voor alle soorten vloerverwarming. Ook wanneer jij geld wil besparen bij het aanschaffen van een nieuwe vloer kan dit bij een PVC visgraat. De vloer is namelijk eenvoudig zelf te leggen in iedere ruimte van jouw huis!

Verrijk jouw woonkamer, slaapkamer of keuken met een chique uitstraling met een PVC visgraat vloer. Het maakt niet uit welk soort interieur jouw voorkeur heeft, een PVC vloer past in ieder huis met elke stijl!

Dingen waar je aan moet denken

Bij het aanschaffen van een PVC vloer zijn er ook belangrijke aspecten waar goed over na moet worden gedacht. De ondergrond moet egaal zijn om oneffenheden te voorkomen. De vloer is niet bestemd tegen agressieve schoonmaakmiddelen. De PCV visgraat is duurder dan een laminaat vloer, maar de levensduur juist langer.

Advies van My Floor Shop

Ben jij benieuwd hoe de PVC visgraat vloer er in het echt uit ziet? Je kunt dan stalen PVC bestellen. Ook is het mogelijk om langs te komen in de showroom om te kijken naar de vloeren en specialisten om advies te vragen.